Laddbox & Laddstolpe i Lerum, Alingsås, Partille & Göteborg

I takt med att elbilar blir alltmer populära, erbjuder G Jonassons El AB expertinstallation av laddboxar och laddstolpar. Vårt team av certifierade elektriker säkerställer en säker och effektiv installation för din bekvämlighet och bilens laddningsbehov.

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Installationer av laddboxar i Göteborg

Att välja rätt laddbox är avgörande för effektiv och säker laddning av ditt elfordon. Vi på G Jonassons El AB har den erfarenhet och expertis som krävs för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen. Vår service inkluderar inte bara installationen, utan också rådgivning om den mest lämpliga laddboxen för dina specifika behov och förutsättningar.

Vår kompetens sträcker sig från standardinstallationer till mer komplexa lösningar för både privat och kommersiell användning. Vi är uppdaterade med de senaste teknikerna och följer alla gällande standarder och säkerhetsregler, vilket säkerställer att din laddbox är både effektiv och säker att använda.

Kampanj till och med den 30/6 – Komplett laddbox för endast 8495kr!

Uppgradera ditt hem med vår helhetslösning för elbilsladdning till ett oslagbart pris.

För endast 8495kr får du en laddbox inklusive installation och allt du behöver för att börja ladda säkert och effektivt. 

Inkluderat i priset: Kabellängd på upp till 5m, ny 3-polig 16A säkring och jordfelsbrytare, direkt i din elcentral eller i ditt fasadskåp. Två genomföringar i gips eller trä alternativt en väggenomföring med tätning i tegel eller betong. 

Extra tillval: Lastbalanserare för bara 1000kr för optimal användning vid nya elmätare. Lägg till en extra laddkabel för 1500kr. Priserna är efter avdrag för grön teknik. 

Laddbox – Grönt bidrag för installation av laddbox & laddstolpe

Vid G Jonassons El AB underlättar vi processen med det gröna bidraget för dig när du installerar en laddbox. Vi hanterar all nödvändig dokumentation och ser till att du får tillgång till tillgängliga subventioner, vilket gör din investering i en laddbox ännu mer kostnadseffektiv.

Utöver installation, erbjuder vi även service och support för att garantera att din laddutrustning fungerar problemfritt över tid. Med vår omfattande erfarenhet inom elinstallationer kan du vara säker på att få en service som är pålitlig, professionell och anpassad efter dina behov.

Certifieringar och licenser för din trygghet

För oss på G Jonassons El AB är det av största vikt att följa alla lagar och föreskrifter vid installation av laddboxar. Vårt team är fullständigt certifierat och licensierat, vilket ger dig förtroende för att varje installation inte bara är korrekt utförd, utan också säker. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste standarderna och säkerhetsreglerna, vilket garanterar att din laddboxinstallation uppfyller alla krav och förväntningar.

Kontakta oss för installation av laddboxar

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Installation av laddboxar

Om du överväger installation av en laddbox eller laddstolpe, eller om du behöver råd om vilken typ som passar bäst för ditt hem eller företag, tveka inte att kontakta oss.

G Jonassons El AB är här för att ge dig den information och support du behöver för en framgångsrik installation. Vår erfarenhet och kompetens garanterar att du får en laddlösning som är både effektiv och tillförlitlig.

Behöver du hjälp med finansiering av ditt projekt. Kontakta oss så berättar vi mer.