Din elektriker i Lerum, Alingsås, Partille & Göteborg

På G Jonassons El AB erbjuder vi en bred portfölj av tjänster inom elinstallation, skräddarsydda för att uppfylla de unika behoven hos både privatpersoner och företag. Vårt team av certifierade elektriker är specialiserade på att leverera säkra och effektiva lösningar.

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Elektriker i Göteborg, Lerum, Alingsås & Partille

På G Jonassons El AB har vår breda erfarenhet inom elinstallationer etablerat oss som det främsta valet för kunder i Lerum, Alingsås, Göteborg och Partille. Vårt engagemang för kvalitet och säkerhet genomsyrar allt vi gör, från enkla reparationer i hemmet till storskaliga kommersiella projekt.

Vi bemöter utmaningarna inom elinstallation med djupgående expertkunskap och flexibilitet. Det är vår stolthet att tillhandahålla tekniskt avancerade tjänster, skräddarsydda för att möta varje kunds individuella behov. Vårt expertområde sträcker sig från att utföra standardinstallationer till att implementera lösningar för smarta hem och ökad energieffektivitet.

Att hålla sig uppdaterad med de senaste säkerhetsstandarderna och lagkraven är en del av vårt åtagande. Därför utbildar och certifierar vi kontinuerligt våra elektriker för att säkerställa att varje installation uppfyller strikta säkerhetskrav. För din trygghet, verifiera alltid att ditt elföretag är licensierat och certifierat genom elsäkerhetsverket (www.elsäkerhetsverket.se). 

elektriker

Elektriker inom industriella projekt

Vi är experter på att tillhandahålla omfattande lösningar för elektriska behov inom industrisektorn. Vi hjälper er med allt från nyinstallation till drift och regelbundet underhåll på era anläggningar, alltid med fokus på högsta möjliga standarder för säkerhet och effektivitet.

Expertis inom energiåtgärder och smarta heminstallationer

På G Jonassons El AB fokuserar vi på att möta de växande elbehoven i dagens samhälle och hjälper samtidigt våra kunder att förbereda sina hem för framtiden. Vi tar ansvar för att hjälpa kunden att tänka framåt.. Genom vår expertis inom energibesparing och kunskap inom att installera smarta hemsystem, arbetar vi för att göra ditt hem mer energieffektivt och komfortabelt, enligt den senaste teknologin.

Alltid högkvalitativa produkter vid elinstallationer för ökad säkerhet

Elcentralen är ett kritiskt element i alla elektriska system, avgörande för att säkert distribuera ström i byggnader. Användandet av undermåliga komponenter i elcentralen kan leda till elektriska problem, inklusive kortslutningar och potentiell brandrisk. På G Jonassons El AB lägger vi stor vikt vid att använda högkvalitativt material i alla våra elinstallationer. Vårt engagemang för kvalitet och säkerhet minimerar risken för problem och garanterar din trygghet, vilket är vår främsta prioritet.

Kontakta oss för elinstallationer

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Elektriker i Göteborg, Lerum, Partille & Alingsås

För att säkerställa att ditt hem eller företag är utrustat med de mest pålitliga och effektiva elsystemen, välj G Jonassons El AB för dina elinstallationsbehov.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt eller för att få en offert. Vi erbjuder alla pensionärer en rabatt om 10% på elinstallationer. Vårt team av erfarna elektriker är redo att tillhandahålla lösningar som uppfyller och överstiger dina förväntningar.

Behöver du hjälp med finansiering av ditt projekt. Kontakta oss så berättar vi mer.