Specialister på golvvärme i Lerum, Alingsås, Göteborg & Partille

G Jonassons El AB är din expertpartner för installation, reparation och service av golvvärme. Med över 30 års erfarenhet och en djup förståelse för olika golvvärmesystem, erbjuder vi skräddarsydda och effektiva lösningar.

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Specialister på golvvärme och reparationer

Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av golvvärmesystem, inklusive de senaste teknologierna inom elburen golvvärme. Varje hem och företag har unika behov, därför prioriterar vi ett nära samarbete med våra kunder. På så sätt kan vi skräddarsy en lösning som passar varje situation. Det säkerställer att resultatet vi levererar möter, om inte överträffar dina förväntningar.

Att välja rätt typ av golvvärme är avgörande för både komfort och energieffektivitet. Våra specialister är utrustade för att ge rådgivning om det mest lämpliga systemet för din fastighet, samt att utföra en noggrann och effektiv installation. Vi tar hand om allt från planering till genomförande och säkerställer att allt utförs enligt högsta standard.

Experter på alla typer av el-golvvärme

Vi står redo att hantera alla dina behov när det gäller golvvärme, oavsett systemtyp. Vår breda expertis omfattar både installation och reparation av alla typer av el-golvvärmesystem. Oavsett om det gäller ett nytt installationsprojekt eller reparation av ett befintligt system, kan du lita på vår kompetens för att säkerställa optimal funktion och effektivitet.

Utöver installation, är vi även specialister på reparation och underhåll av golvvärmesystem. Oavsett problemets natur, vårt team är redo att snabbt diagnostisera och lösa det, för att minimera eventuella olägenheter för dig.

20 års garanti på golvvärmeinstallationer

På G Jonassons El AB är vi så säkra på kvaliteten av våra golvvärmeinstallationer att vi erbjuder en 20-års garanti. Detta åtagande speglar vår tillit till vårt arbete och ger dig som kund extra trygghet. När du väljer oss för din golvvärme, investerar du i en lösning som är byggd för att hålla.

Kontakta oss gällande golvvärme

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi hinner.

Golvvärme i Göteborg, Lerum, Partille & Alingsås

Oavsett om du överväger installation av ny golvvärme, behöver reparationer på ditt befintliga system, eller söker pålitlig service och underhåll, är G Jonassons El AB här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa till att förbättra komforten och effektiviteten i ditt hem eller företag. Vi är stolta över att erbjuda 20 års garanti på vår golvvärme, vilket speglar vår tillit till kvaliteten på vårt arbete.