Trasig elslinga i klinkersgolv 

Nu fyra år sedan värmeslinga i klinkersgolv slutade fungera. Snabb och trevlig kontakt löste problemet genom lokalisation av fel, uppbilning och reparation av slinga. Dessutom till halva offertkostnaden.

Det bästa av allt är att det efter 4 år fortfarande fungerar.

Många tack för ett bra jobb!!

Göran Andersson

Proffsiga och trevliga

Ett väldigt bra kundbemötande vid bokningen och av elektrikern, kunden i fokus. Väl på plats genomfördes installationen på ett proffsigt, snabbt och snyggt sätt när vi kompletterade med några nya strömuttag för att ladda elbil. Rekommenderas!

Anders

Snabba och trevliga

Fantastiskt kundbemötande! Fredag eftermiddag mitt i semestertider fick vi hjälp inom 30 minuter. Tack till Niklas och Patrik, kommer att rekommendera er till andra kan jag lova!

Daniella

Proffsigt

Fantastiskt proffsigt utfört arbete.

Magnus Engdahl

Utfört elarbete

Innan vi flyttar till Norrland ber vi att få tacka för väl utfört arbete, och dessutom med ett mycket trevlig bemötande.

Eyvor & Henry Johansson

Stort tack

Väldigt trevligt bemötande, snabb service.

Rekommenderar gärna detta företag.

Irene Götz

Jourelteknik

Fick akuta elproblem kl 20:30 en torsdagskväll. Hittade Jonassons via webben. Ringde journummer. Jonassons (Gylfi) ringde tillbaka inom 30 min, var på plats inom 1h, kontaktade min elleverantör kl 22;30 för att de skulle komma och bryta ström i gatan. 23:40 bröts strömmen, Jonassons utförde arbetet. Klart 01:00.

Trevligt och mycket förtroendeingivande bemötande. Väl utfört arbete.

Så här jobbar ett proffs! Stort tack!

Anders Skoldberg

Två eluttag i garaget

Ett 3-fas 16A för min nya stora elbil och ett uttag för nya takskjutporten monterades skickligt på kort tid med enklare och snyggare dragning av elledningarna än jag hade tänkt mig. Dessutom blev det mycket billigare! Den skicklige, intresserade och engagerade Andri gjorde ett mycket bra jobb! Det skulle inte kunnat göras bättre. Mycket nöjd!!

Örjan Hedblom

Snabbt och skickligt

Två fantastiska killar, Jonny och Andre, installerade snabbt och lätt och med gott humör eluttag och drog ledningar till TV och telefon. Mycket nöjd!!!

AnnaStina Kjernald

Tusen tack!

Brand i elcentral…ringer på jourtid. Elektrikern dyker upp inom 20 minuter och gör ett kanonjobb. Rekommenderar denna firma till 100%

Johan

Tack för tipset!

Tack för tipset med huvudsäkringen. Nu sitter ert telefonnummer på kylskåpet och såklart ska jag kolla med er först vid nästa tillfälle där kompetent elektriker behövs. Stort Tack!

Achim

Hälsning och tack

Hej, Tackar så jättemkt för råd i telefon att titta i elskåpet där huvudsäkringarna sitter. Visst hade det gått en fas där. Kommer garanterat att anlita er i fortsättningen när vi behöver elekrikter hjälp.

Elisabeth Karlsson

Bra elektriker

En seriös firma som ”räddade” oss när vi anlitade en elektriker som gjorde ett falskt jobb. Gylfi kom och såg problemet på en gång och skickade en elektriker som kunde fixa vad den falska elektriker gjorde. Vi kommer anlita dem igen i framtiden! Vi rekommenderar varmt G Jonassons El!

Jacqueline

Lämna ett omdöme

1 + 6 = ?